Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، «کریاکوس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان در این نشست با اشاره به آتش سوزی های مرگباری که چند کشور جنوب مدیترانه را درگیر کرده است، گفت: آتش سوزی های فاجعه بار تابستان امسال هیچ کشور مدیترانه ای را بی خطر نگذاشت و حال آنکه کشورهای شمالی با سیل های مرگبار روبه رو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که یونان و متحدانشان در جهت ایجاد یک ساز و کار محافظتی قوی تر و حفاظت از جنگل و دریا همکاری می کنند.

کشورهای شرکت کننده در این اجلاس با صدور بیانیه ای متعهد شدند توافق آب و هوایی پاریس را برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی به اجرا گذارند.

سران یاد شده همچنین در مورد بحران جاری در افغانستان و موضوعات مهاجرتی بحث و تبادل نظر کردند.

نخست وزیر یونان گفت: اجازه نخواهیم داد پدیده جریان مهاجرت های کنترل نشده سال ۲۰۱۵ تکرار شود.

شرکت کنندگان در این نشست همچنین بیانیه مشترکی با اهمیت سیاسی و بشردوستانه صادر کردند که به صلح، امنیت و ثبات در مدیترانه به عنوان اولویت راهبردی اتحادیه اروپا اشاره دارد.

سران این کشورها بعلاوه درمورد مساله سوریه، لبنان، لیبی و افغانستان و تلاش های مشترک برای مقابله با همه گیری کووید – ۱۹ در کنار موضوعات دیگر گفت و گو کردند.

این اجلاس رهبران اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، مالت، یونان، قبرس یونانی، اسلوونی و کروواسی و همچنین وزیر امور خارجه پرتغال و اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا را گردهم آورد.

بیانیه مشترک این نشست بر مساله تغییرات اقلیمی، تنوع زیستی، مدیریت جنگل ها، محیط زیست دریایی و حفاظت از شهروندان، پیشگیری و آمادگی متمرکز بود.

نخست وزیر یونان همچنین گفت: بحران آب و هوایی دیگر یک تهدید دوردست نیست، بلکه محکم در سواحل ما فرود آمده است. وی این مساله را بزرگترین فاجعه زیست محیطی چند دهه گذشته نامید.

رئیس کمیسیون اروپا نیز مقابله با آتش سوزی های هولناک و سیلاب شدید چند ماه گذشته را حرکتی مناسب در زمانی مناسب برشمرد و گفت: همه ما شاهدیم که تغییرات اقلیمی، تاثیرات شدیدی بر منطقه مدیترانه دارد و ما باید راه حل پیدا کنیم و می توانیم راه حل ارائه دهیم.

شارل میشل رئیس شورای اروپا نیز در نطقی تلویزیونی گفت: منطقه مدیترانه به طور بالقوه بیشترین تاثیر را از تغییرات اقلیمی متحمل شده است.

وی افزود تنها راه حل برای بحران اقلیمی این است که اروپا را به اولین قاره بی طرف آب و هوایی تبدیل کنیم و تمهیدات لازم برای تغییر مدل اقتصادی و اجتماعی را به اجرا گذاریم.

دولت یونان به دلیل نحوه مدیریت آتش سوزی های ویرانگر در این کشور با انتقادهای شدیدی روبه روست و برای تقویت واکنش های خود در قبال بحران اقلیمی، تحت فشار است.

پیشتر در ماه جاری، نخست وزیر یونان یک وزارتخانه ویژه را برای مدیریت بحران اقلیمی تاسیس کرد.

برچسب‌ها تغییرات اقلیمی یونان مدیترانه كميسيون اروپا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی یونان مدیترانه تغییرات اقلیمی یونان مدیترانه كميسيون اروپا نخست وزیر یونان تغییرات اقلیمی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی

لوکزامبورگ، ایرلند و سوئیس با تولید ناخالص داخلی بالای ۱۰۰ هزار دلار در فهرست ثروتمندترین کشورهای اروپا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اروپا خانه بعضی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین اقتصادهای جهان است. سطح تولید ناخالص داخلی سرانه این قاره در ۴۴ کشور با استفاده از داده‌های صندوق بین‌المللی پول، ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای اروپا را بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی تعیین کرده است که لوکزامبورگ، ایرلند و سوئیس با تولید بالای ۱۰۰ هزار دلار در فهرست ثروتمندترین کشورهای اروپا قرار دارند.

سه کشور شمال اروپا (نروژ، ایسلند و دانمارک) نیز بین ۷۰ تا ۹۰ هزار دلار در جایگاه‌های بالایی لیست قرار دارند و سایر همتایان شمال اروپا (سوئد و فنلاند) در خارج از ۱۰ رتبه برتر، بین ۵۵ تا ۶۰ هزار دلار تولید دارند.

سه کشور شمال اروپا (نروژ، ایسلند و دانمارک) نیز بین ۷۰ تا ۹۰ هزار دلار در جایگاه‌های بالایی لیست قرار دارند و سایر همتایان شمال اروپا (سوئد و فنلاند) در خارج از ۱۰ رتبه برتر، بین ۵۵ تا ۶۰ هزار دلار تولید دارند.

در همین حال بزرگ‌ترین اقتصادهای اروپا شامل آلمان، بریتانیا و فرانسه، با تولید ناخالص داخلی حدود ۵۰ هزار دلار در میانه فهرست ۲۰ کشور برتر و در پایان اروپای شرقی با تولید ناخالص داخلی بسیار کمتر در رتبه‌های پایین‌تری قرار گرفته‌اند. در این گروه اوکراین با پنج‌هزار و ۶۶۰ دلار رتبه آخر را به خود اختصاص داده است‌.

سرانه تولید ناخالص داخلی اروپا در سال ۲۰۲۴

لوکزامبورگ ۱۳۱ هزار و ۳۸۰ دلار

ایرلند ۱۰۶ هزار و ۰۶۰ دلار

سوئیس ۱۰۵ هزار و ۶۷۰ دلار

نروژ ۹۴ هزار و ۶۶۰ دلار

ایسلند ۸۴ هزار و ۵۹۰ دلار

دانمارک ۶۸ هزار و ۹۰۰ دلار

هلند ۶۳ هزار و۷۵۰ دلار

سان‌مارینو ۵۹ هزار و ۴۱۰ دلار

اتریش ۵۹ هزار و ۲۳۰ دلار

سوئد ۵۸ هزار و ۵۳۰ دلار

بلژیک ۵۵ هزار و ۵۴۰ دلار

فنلاند ۵۵ هزار و ۱۳۰ دلار

آلمان ۵۴ هزار و ۲۹۰ دلار

انگلستان ۵۱ هزار و ۷۰ دلار

فرانسه ۴۷ هزار و ۳۶۰ دلار

آندورا ۴۴ هزار و ۹۰۰ دلار

مالتا ۴۱ هزار و۷۴۰ دلار

ایتالیا ۳۹ هزار و ۵۸۰ دلار

قبرس ۳۷ هزار و ۱۵۰ دلار

اسپانیا ۳۴ هزار و ۵۰ دلار

کد خبر 751677

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • رابطه‌ ناگسستنی غول‌های اروپا؛ هدیه جالب فلورنتینو پرز به سران بایرن مونیخ / عکس
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی