Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور‌های اروپایی در میانه به راه افتادن موجی از مهاجران و پناهجویان به سمت قاره اروپا، به روش‌های مختلف از پذیرش آن‌ها خودداری می‌کنند. خبرگزاری میزان – در حالی که یک سال از فاجعه آتش سوزی در اردوگاه مهاجران در یونان می‌گذرد و در میانه سیل مهاجران و پناهجویان افغانستانی به سمت قاره سبز، اتحادیه اروپا همچنان از پذیرش حقوق مهاجران و پناهجویان خودداری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اردوگاه مهاجران «موریا» در «لسبوس» یونان در ۸ و ۹ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۷ و ۱۸ شهریور ۱۳۹۹) دچار آتش سوزی شد.   آتش سوزی در موریا، بعدا به نماد شکست کامل اتحادیه اروپا در زمینه اتخاذ رویکرد مهاجرتی تبدیل شد.   یک سال از حادثه مذکور و وعده اتحادیه اروپا مبنی بر شروع فصلی نوین در موضوع مهاجرت گذشته است و سران اروپایی همچنان از احترام به حقوق اولیه مهاجران و پناهجویانی که در اروپا امنیت را جست و جو می‌کنند، خودداری می‌ورزند و برنامه‌های مخوفی برای ایجاد اردوگاه‌های مشابه در ۵ جزیره در دریای اژه دارند.   این امر به معنای ایجاد و افتتاح زندان‌های جدیدبرای به دام انداختن مهاجران و پناهجویان است؛ آن هم در شرایطی که تحولات افغانستان احتمال افزایش شمار این افراد را بالا برده است.   اردوگاه‌های مذکور، بهترین نمایش بی رحمی سیاست‌های مهاجرتی اتحادیه اروپاست. بیشتر بخوانید: رقابت کشور‌های اروپایی برای برخورد با موج پناهجویان پناهجویان پشت سد رویکرد‌های مهاجرتی اتحادیه اروپا براساس گزارش‌هایی که تیم‌های پزشکی دریافت کردند، مهاجران و پناهجویان در جزایر یونان همچنان با ترس از اخراج، شرایط نامطلوب زندگی و سلامت جسم و روان، اختلال استرس پس از سانحه، علائم افسردگی، روند‌های خودسرانه دستگیری، ... مواجهند.   ضمن اینکه کودکان نیز در این جزایر از مشکلاتی مانند پرخاشگری، انزوا، تاخیر در رشد شناختی، عاطفی و اجتماعی رنج می‌برند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتحادیه اروپا حوادث بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران مهاجران و پناهجویان اتحادیه اروپا آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی

رئیس کمیسیون اروپا طی اظهاراتی نسبت به سیاست‌های چین که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، هشدار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، طی اظهاراتی پیش از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، اعلام کرد که وی قرار است در مورد سیاست‌های این کشور که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، گفتگو کند.

صنعت‌زدایی فرآیندی از تغییرات اجتماعی و اقتصادی است که در اثر حذف یا کاهش ظرفیت یا فعالیت صنعتی در یک کشور یا منطقه به‌ویژه صنایع سنگین یا صنایع تولیدی ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور چین روز یکشنبه به عنوان بخشی از سفر 6 روزه خود به سه کشور اروپایی وارد فرانسه شد که اولین سفر او به اروپا از سال 2019 محسوب می‌شود.

رئیس بازوی اجرایی اتحادیه اروپا تأکید کرد که در جریان گفتگوی خود با شی در مورد "عدم تعادل" در تجارت چین صحبت خواهد کرد.

چین در حال حاضر با یارانه‌های هنگفت، به دلیل تقاضای ضعیف داخلی خود، بیش از آنچه که می‌فروشد، در حال تولید است. این اقدام منجر به عرضه بیش از حد کالاهای یارانه‌ای چینی، مانند خودروهای برقی و فولاد می‌شود که منجر به تجارت ناعادلانه می‌شود.

فون در لاین افزود: اروپا نمی تواند چنین رویه‌های تحریف کننده‌ای را در بازار بپذیرد که می تواند منجر به صنعت زدایی در اروپا شود.

در چند هفته گذشته، مقامات اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد "اقدامات ناعادلانه چین"، از جمله محدودیت در عرضه تجهیزات پزشکی اروپایی به بازار این کشور آسیایی و یارانه برای شرکت‌های چینی تولیدکننده توربین‌های بادی، خودروهای الکتریکی و قطار آغاز کرده‌اند.

در همین حال، چین یک تحقیق ضد دامپینگ (قیمت‌شکنی) در مورد براندی وارداتی از اتحادیه اروپا باز کرده است که به ویژه صادرکنندگان فرانسوی را تحت تأثیر قرار می دهد. تحقیقات متقابل به عنوان یک تقابل فزاینده در برابر حمایت گرایی تلقی می شود. فون در لاین برای تجارت "ریسک زدایی" با چین فشار آورده است، اما به اندازه ای پیش نرفته است که از جدا شدن از قدرت اقتصادی حمایت کند.

شی در مقاله‌ای که پیش از سفرش در مطبوعات فرانسه منتشر شد، گفته بود که پکن متعهد به دستیابی به "چشم‌اندازهای جدید" در روابط خود با این کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی در رفح زیر آتش+ عکس
  • «رفح» زیر آتش؛ وضعیت بحرانی آخرین پناهگاه آوارگان فلسطینی+ عکس
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک